Bestuur

Het bestuur van de stichting bestaat momenteel uit 3 vaste leden en 2 (tijdelijke) adviseurs.

De vaste leden zijn Ben van Veen (voorzitter), Sheila Gogol (secretaris) en Roberto Haliffi (muzikaal leider en adviseur).

Ben van Veen heeft als ICT'er de laatste 25 jaar van Burton's leven hem op computergebied bijgestaan en daarnaast sinds 2006 als voorzitter zorggedragen voor het aanvragen van de diverse subsidies. Veel daarvan zijn door de stichting Maror (Joodse tegoeden) toegekend en hebben geleid tot tal van concerten door de groep Klezmokum in Synagogen en andere Joodse instellingen.

Sheila Gogol was al vanaf het begin dat Burton naar Nederland kwam (eind 60-ger jaren) bevriend met hem. Zij heeft hem altijd met wijze raad en advies bijgestaan, mede door haar goede contacten in de Amsterdamse Liberaal Joodse Gemeente.

Roberto Haliffi was de afgelopen 35 jaar de vaste drummer en vriend van Burton. Samen hebben zij in tal van bezettingen, van duo tot oktet, vele concerten gegeven in binnen- en buitenland. Hij heeft de plaats van Burton in het bestuur overgenomen.

Adviseurs van de stichting zijn momenteel Raoul van der Weide, bassist en muzikaal adviseur, en Frank Veldt, accountant en financieel adviseur.